På Indblik.dk stiller vi de spørgsmål, som andre glemmer at stille.

Indblik blev stiftet i 2019 og har siden udviklet sig til at være et af Danmarks hurtigst voksende og mest markante netmedier.

Hos os kan du finde indsigtsfulde nyheder og hårdtslående debat, der giver dig det perspektiv på verden, som mangler i det øvrige mediebillede.

Vores mission er at udfordre de vedtagne sandheder og holde magthaverne i ørerne.

Vi sætter borgernes frihed først og er drevet af en stærk tro på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt.

______

Mød holdet bag Indblik.dk:

Claes Theilgaard

Claes Theilgaard

Chefredaktør
Mail: claes@indblik.dk

Telefon: +45 71 11 94 14

Claes Theilgaard er ansvarshavende chefredaktør på Indblik. Han har tidligere arbejdet på en række andre medier, herunder som chefredaktør på Netavisen 180Grader, ligesom han også selv har startet flere medier. Derudover har han bred erfaring indenfor politisk og aktivistisk arbejde og har ofte markeret sig som en markant stemme i samfundsdebatten herhjemme.

Christian Hoffman

Kommerciel forretningsudvikler
Mail: christian@indblik.dk

Christian Hoffmann har en baggrund som marketingansvarlig i rejsebranchen, og har arbejdet med kommunikation, fundraising og projektudvikling i Mellemfolkeligt Samvirke og CEPOS. Derudover har han arbejdet med klima og energi i Gate 21 og er i øvrigt selvstændig forretningsudvikler. Hos Indblik arbejder han i ”bagbutikken”.

Peer Kølendorf

Stifter og investor
Mail: pk@indblik.dk

Peer Kølendorf er Cand.polit., cand. jur. og MBA (INSEAD) og serie-iværksætter. Peer har stiftet en række virksomheder, især indenfor trådløs kommunikation. Det første selskab, Dansk-Italiensk Film Co. udviklede sig til virksomheder som Danitas Radio, Comitel, SMS DK og mobilselskabet CBB. Tidligere formand for Leverandørforeningen for Radiokommunikation i Danmark.

Philip Friis

Journalist
Mail: philip@indblik.dk

Telefon: +45 50 69 48 50

Philip Friis er journalist på Indblik og matematisk-samfundsfaglig dimittend fra Frederiksborg Gymnasium. I gymnasiet var han formand for SPAS-komiteen, der i form af aktivistiske oplæg og aktiviteter rettede en kritik imod diverse debatemner, almene såvel som politiske. Dette er han fortsat med, og ved siden af sit nuværende studie engagerer Philip sig politisk med bl.a. formandskab og bestyrelsesposter.

Benjamin Vejsager

Journalist
Mail: benjamin@indblik.dk

Benjamin Vejsager er studerende og journalist på Indblik. Han har erfaring idenfor SoMe managing og grafisk design, som han tidligere har arbejdet med på 180Grader. Han har også været aktiv i en række politiske bevægelser, hvor han har lavet en masse forskellig aktivisme.

Jeppe Caspersen

Journalist
Mail: jeppe@indblik.dk

Jeppe Caspersen er studerende og journalist på Indblik. Jeppe har desuden længe interesseret sig for politik, og har af samme grund været aktiv i en række politiske bevægelser, hvori han har lavet en masse forskellig aktivisme.

Sebastian Borgå

Journalist
Mail: sebastian@indblik.dk

Sebastian Borgå er studerende og journalist på Indblik. Han har store interesser indenfor iværksætteri, udland og politik. Derudover har han engageret sig i politiske bevægelser, hvor han bl.a. har været med til at arrangere aktivisme.

Find regnskab fra Indsamlingsnævnet her.